ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ερχόμαστε, άμεσα, κοντά σας και επισκευάζουμε κάθε μερεμέτι εγγυημένα, στην καλύτερη τιμή! 24ωρη εξυπηρέτηση!
/ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Εγκατασταση & Συντηρηση
Μέγιστη απόδοση ψύξης!

Ο κλιματισμός δεν ψύχει απλώς τον αέρα, κάνει πολύ περισσότερα: προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας, καθαρού αέρα και υγρασίας, ακόμα και καθαρισμό του αέρα, έτσι ώστε να απολαμβάνετε την ιδανική εσωτερική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο. Ωστόσο, το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας και η αυξανόμενη ανησυχία για το περιβάλλον σημαίνουν ότι και ο κλιματισμός πρέπει να είναι ιδιαίτερα αποδοτικός ενεργειακά. Τα συστήματα κλιματισμού με αντλία θερμότητας παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση “όλα σε ένα” για κορυφαία απόδοση και ενεργειακή αποδοτικότητα, ώστε να προστατεύεται το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζείτε.

Ερχόμαστε, άμεσα, κοντά σας και επισκευάζουμε κάθε μερεμέτι εγγυημένα, στην καλύτερη τιμή! 24ωρη εξυπηρέτηση!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εγκατάσταση κλιματιστικού είναι μια διαδικασία που αναλαμβάνουμε με μεγάλη προσοχή και σεβασμό στο χώρο σας. Το συνεργείο μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, ώστε η τοποθέτηση του κλιματιστικού σας να αποδώσει τα μέγιστα σε ψύξη, αλλά και θέρμανση του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε, επίσης, να συντηρήσουμε το παλιό κλιματιστικό σας, προκειμένου να αποφύγετε επικίνδυνες ασθένειες, όπως είναι η γνωστή νόσος των κλιματιστικών (νόσος των Λεγεωνάριων).

Αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε κλιματιστικό για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, τοποθετώντας το στο κατάλληλο σημείο για μέγιστη απόδοση!

ΠΕΛΑΤΕΣ/ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ