Συντήρηση λέβητα αερίου BAXI
March 22, 2024
Συντήρηση λέβητα αερίου baxi

Δυσκολεύεστε να βρείτε ένα ικανό και αξιόπιστο συνεργείο για να κάνει συντήρηση του λέβητα αερίου baxi στην περιοχή της Θεσσαλονίκης; Λοιπόν, έχουμε μια πρόταση για εσάς. Η εταιρεία μας clima-therm με έδρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης είναι μια από τις πιο έμπειρες υπηρεσίες συντήρησης και εγκατάστασης λεβήτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Η clima-therm φροντίζει ώστε ο λέβητας Baxi του χώρου σας να λειτουργεί σωστά και αποδοτικά έτσι ώστε να μπορείτε να βασιστείτε στην παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ορίσουμε ένα ραντεβού για την ετήσια συντήρηση του λέβητα Baxi και έτσι να διασφαλίσετε την ισχύ της εγγύηση σας, έγκυρη με όλες τις επιλογές κάλυψης.

 

Γιατί να κάνετε συντήρηση τον λέβητα Baxi;

 

Πρώτον, να ξέρετε το κόστος μιας συντήρησης είναι μικρό, η συντήρηση κοστίζει 50 ευρώ + Φ.Π.Α.  και το κόστος αυτό είναι προσιτό για όλους. Επιπλέον, σας παρέχεται μετά το πέρας συντήρησης και ένα φύλλο συντήρησης ως αποδεικτικό το οποίο περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που θα γίνουν για να συντηρηθεί ο λέβητας σας.

Η εταιρεία μας και οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν και χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε έτσι ώστε να λειτουργεί ο λέβητας σας σωστά και αποδοτικά.

Το πιο σημαντικό κομμάτι μιας συντήρησης λέβητα είναι ο τεχνικός και αυτό το κομμάτι είναι το καλύτερο μέρος της υπηρεσίας μας. Η εταιρεία μας έχει 15 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία θέρμανσης κλιματισμού ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες.

 

Διατηρήστε την ισχύ της εγγύησης του λέβητα Baxi

 

Μόλις αγοράσετε ένα λέβητα Baxi της επιλογής σας πρέπει να εκτελέσετε τα ακόλουθα βήματα για να διασφαλίσετε ότι η εγγύηση του λέβητα είναι έγκυρη. Συνολικά, οι εγγυήσεις που προσφέρονται είναι έως και 10 χρόνια. Mόλις λάβετε το φύλλο συντήρησης από τον τεχνικό μας κρατήστε κάπου σε ασφαλές μέρος.
Πρέπει να κάνετε το σέρβις του λέβητα σας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο έτσι ώστε η εγγύηση σας να είναι σε ισχύ. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε αποδείξεις ότι έχετε κάνει ότι ήταν εφικτό από μέρους σας για να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση τον Baxi λέβητα σας.

 

Πώς να φροντίσετε τον λέβητα σας το καλοκαίρι;

 

Η φροντίδα του λέβητα σας το καλοκαίρι δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Είναι παρόμοιο με τον έλεγχο λαδιού, μπουζί και άλλων εξαρτημάτων του αυτοκινήτου σας. Πρώτα, ωστόσο, εδώ είναι μερικά σημεία που πρέπει να έχετε κατά νου.

 

Κλείστε το σύστημα θέρμανσης

 

Κανείς δεν χρειάζεται σύστημα θέρμανσης τα καλοκαίρια εκτός αν θέλετε να σκάσετε από την ζέστη! Χαμηλώστε επομένως τον θερμοστάτη δωματίων και μειώστε την χρήση ζεστού νερού χρήσης στην κουζίνα για παράδειγμα, με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε οικονομία στην χρήση φυσικού αερίου και θα μειώσετε την χρήση του λέβητα σας. Έτσι ο λέβητας σας θα καταπονείται λιγότερο και αυτό συνεπάγεται σε καλύτερη κατάσταση του λέβητα σας. Επιπλέον πολύ χρήσιμο θα ήταν να μειώσετε την χρήση του ζεστού νερού στον νιπτήρα της κουζίνας η του μπάνιου για τον ίδιο ακριβώς λόγο που σας αναφέραμε παραπάνω.

 

Ελέγξτε και τα θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ)

 

Ναι, πρέπει να ελέγξετε τα καλοριφέρ, παρόλο που δεν αποτελούν μέρος του λέβητα αποτελούν όμως ένα πολύ κρίσιμο μέρος ολόκληρου του συστήματος θέρμανσης. Επομένως πρέπει να τα ελέγχετε κάθε τόσο. Η εποχή του καλοκαιριού είναι ιδανική εποχή για να κάνετε έλεγχο για τυχόν διαρροές η μη σωστή λειτουργία έτσι ώστε να προβείτε σε επισκευή τους πριν έρθει ο χειμώνας που η χρήση τους θα είναι απαραίτητη.

 

Συμπέρασμα

 

Η συντήρηση του λέβητα είναι μια επένδυση για την αποδοτικότερη και οικονομικότερη απόδοση του λέβητα Baxi που έχετε, το κόστος είναι προσιτό και μπορεί αν γίνει ακόμα πιο προσιτό αν διαλέξετε κάποιο πλάνο συντήρησης που θα σας προτείνουμε για τα επόμενα χρόνια.

 

Σχετικό περιεχόμενο

Υψηλή πίεση στον λέβητα αερίου, πιθανές αιτίες και τι μπορείς να κάνεις

Υδραυλικός με θερμική κάμερα

 

Θα μας βρείτε στο: 2310 756 756

N

24 ώρες διαθέσιμοι!

N

Κλείστε άμεσα ραντεβού