Υδραυλικός Θεσσαλονίκη

Καλωσορίσατε στην Clima-Therm. Είμαστε μια εταιρεία με 15+ έτη προϋπηρεσίας στα υδραυλικά και δραστηριοποιούμαστε σε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης.

Clima-Therm, τεχνική εταιρεία με 15+ έτη προϋπηρεσίας στα υδραυλικά

 

Βρίσκεστε στο σπίτι ή στο μαγαζί και την πιο ακατάλληλη στιγμή παρουσιάζεται πρόβλημα στα υδραυλικά! Ή θέλετε να κάνετε εγκατάσταση κλιματιστικού ή λέβητα αερίου, αλλά το καθημερινό σας ωράριο είναι πιεσμένο.

 

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να έρθει ΑΜΕΣΑ το συνεργείο μας οποιαδήποτε στιγμή, τις ώρες που εσείς επιθυμείτε.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλική εργασία ή εγκατάσταση όλο το 24ωρο σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης και την ευρύτερη περιοχή.

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό που θα εκτιμήσει σωστά τη δική σας περίπτωση από την πρώτη στιγμή χωρίς ταλαιπωρία, περιττά έξοδα και επισκέψεις…και το σημαντικότερο: χωρίς ακαταστασία στο τέλος των εργασιών.

Όλοι οι τεχνικοί που απαρτίζουν  τα συνεργεία μας κατέχουν άριστες τεχνικές γνώσεις, οι οποίες φυσικά συμβαδίζουν με τις εξελίξεις του κλάδου.

Αν πρόκειται για ζημιά/βλάβη, θα σας παρέχουν συμβουλές για την καλύτερη δυνατή για εσάς επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει και την αποφυγή κάποιου παρόμοιου προβλήματος στο μέλλον.

Αν πρόκειται για εγκατάσταση, θα σας προτείνουν λύσεις για να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση θέρμανσης ή κλιματισμού με βάση το δικό σας χώρο λαμβάνοντας υπόψη τα τετραγωνικά και το είδος χρήσης που επιθυμείτε να κάνετε.

Τόσο η πολύχρονη εμπειρία μας όσο και η άρτια κατάρτισή μας, μας επιτρέπει τόσα χρόνια να εξυπηρετούμε καθημερινά δεκάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

 

Οι υπηρεσίες μας

  • Επισκευή η αλλαγή κάθε είδους υγιεινής του χώρου σας
  • Επισκευή και εγκατάσταση κάθε είδους βρύσης
  • Χρειάζεσαι αλλαγή θερμοσίφωνα
  • Εγκατάσταση και αντικατάσταση μπόιλερ, καλοριφέρ,σιφονιού
  • Αποφράξεις λεκάνης και υδρορροών
  • Ξεβούλωμα νεροχύτη, μπανιέρας και νιπτήρα
  • Εγκαταστάσεις και επισκευές θερμαντικών σωμάτων
  • Έλεγχος και εύρεση διαρροών με χρήση θερμοκάμερας χωρίς σκαψίματα!
  • υδραυλικές εργασίες πάσης φύσεως.

 

Καλέστε μας τώρα στο 2310 756 756 για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες σε όλη τη Θεσσαλονίκη, από ανατολικά μέχρι δυτικά και τις ευρύτερες περιοχές.

Θα μας βρείτε στο: 2310 756 756

N

24 ώρες διαθέσιμοι!

N

Κλείστε άμεσα ραντεβού